Bra kemtvätt i Segeltorp

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Segeltorp - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Segeltorp. Om du är boende i eller i närheten av Segeltorp och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Segeltorp. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Segeltorp att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Segeltorp.
Annons:

Kemtvätt i Segeltorp

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Segeltorp som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Entrékungen I Stockholm AB
Törnsångarv. 3
141 72 Segeltorp

Annons:

Mattvätt i Segeltorp

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Segeltorp ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Segeltorp. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Segeltorp.

Kemtvättsfakta om Segeltorp

Som bekant finns det i Segeltorp 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Segeltorp. Nedan finns en del fakta om orten Segeltorp

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här hittar du mer information om Segeltorp om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Segeltorp.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Segeltorp. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Segeltorp för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.