Bra kemtvätt i Saltsjöbaden

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Saltsjöbaden - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Saltsjöbaden. Om du är boende i eller i närheten av Saltsjöbaden och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Saltsjöbaden. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Saltsjöbaden att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Saltsjöbaden.
Annons:

Kemtvätt i Saltsjöbaden

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Saltsjöbaden som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Classic Kem O Skrädderi Sko Lås I Nacka
Laxg. 7
133 43 Saltsjöbaden


Neptun-Tvätten AB
Saltsjöbaden Centrum
133 31 SALTSJÖBADEN

Annons:

Mattvätt i Saltsjöbaden

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Saltsjöbaden ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Saltsjöbaden. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Saltsjöbaden.

Kemtvättsfakta om Saltsjöbaden

Som bekant finns det i Saltsjöbaden 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Saltsjöbaden. Nedan finns en del fakta om orten Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här hittar du mer information om Saltsjöbaden om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Saltsjöbaden.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Saltsjöbaden. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Saltsjöbaden för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.