Bra kemtvätt i Saltsjö-Boo

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Saltsjö-Boo - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Saltsjö-Boo. Om du är boende i eller i närheten av Saltsjö-Boo och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Saltsjö-Boo. Sammanlagt har du 5 olika kemtvättar i Saltsjö-Boo att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Saltsjö-Boo.
Annons:

Kemtvätt i Saltsjö-Boo

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Saltsjö-Boo som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Björknäs Kemtvätt o. Skrädderi
Björknäs Torg 17
132 40 Saltjö-Boo


Callerts Matt-Tvätt AB
Värmdöv. 748
132 35 Saltjö-Boo


Nacka Kapell och Marintvätt AB
Stenhuggarv. 2
132 38 SALTSJÖ-BOO


S Holm Fastighetsförvaltning
Hälsingev. 16
132 46 Saltjö-Boo


Sofiatvätten
Björkholmsv. 145
132 52 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Mattvätt i Saltsjö-Boo

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Saltsjö-Boo ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Saltsjö-Boo. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Saltsjö-Boo.

Kemtvättsfakta om Saltsjö-Boo

Som bekant finns det i Saltsjö-Boo 5 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Saltsjö-Boo. Nedan finns en del fakta om orten Saltsjö-Boo

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här hittar du mer information om Saltsjö-Boo om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Saltsjö-Boo.

Sammanlagt hittade vi 5 olika kemtvättar i Saltsjö-Boo. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Saltsjö-Boo för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.