Bra kemtvätt i Nynäshamn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Nynäshamn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Nynäshamn. Om du är boende i eller i närheten av Nynäshamn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Nynäshamn. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Nynäshamn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Nynäshamn.
Annons:

Kemtvätt i Nynäshamn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Nynäshamn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lukasz Pekacz
Krokv. 3 B
149 51 NYNÄSHAMN


Ofa Service
Nynäsvägen 27B
149 40 Nynäshamn

Annons:

Mattvätt i Nynäshamn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Nynäshamn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Nynäshamn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Nynäshamn.

Kemtvättsfakta om Nynäshamn

Som bekant finns det i Nynäshamn 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Nynäshamn. Nedan finns en del fakta om orten Nynäshamn

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här hittar du mer information om Nynäshamn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Nynäshamn.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Nynäshamn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Nynäshamn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.