Bra kemtvätt i Märsta

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Märsta - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Märsta. Om du är boende i eller i närheten av Märsta och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Märsta. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Märsta att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Märsta.
Annons:

Kemtvätt i Märsta

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Märsta som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


SofiaS Skrädderi Och Kemtvätt
Ragnag. 8


Märsta-Tvätten AB
Odenv. 4
195 42 Märsta


Nymärsta Kemtvätt
L. Björn 2
195 56 Märsta


Valstatvätten AB
Oriong. 171
195 55 MÄRSTA

Annons:

Mattvätt i Märsta

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Märsta ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Märsta. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Märsta.

Kemtvättsfakta om Märsta

Som bekant finns det i Märsta 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Märsta. Nedan finns en del fakta om orten Märsta

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här hittar du mer information om Märsta om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Märsta.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Märsta. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Märsta för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.