Bra kemtvätt i Lidingö

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Lidingö - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Lidingö. Om du är boende i eller i närheten av Lidingö och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Lidingö. Sammanlagt har du 10 olika kemtvättar i Lidingö att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Lidingö.
Annons:

Kemtvätt i Lidingö

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Lidingö som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Lidingö Kemtvätt & Skrädderi AB
Stockholmsv. 36


Annas Väskor
Stockholmsv. 54 Lidingö Centrum
181 32 Lidingö


Björntvätten i Lidingö
Stockholmsv. 24
181 50 LIDINGÖ


Eg Sko & Nyckelservice
S. Kungsv. 238
181 62 LIDINGÖ


Hafur, Pälstvätt AB
08 - 765 32 09Ilmans Kem.Tvätt HB
Karins Allé 4
181 45 Lidingö


Monireh Fashion HB
Larsbergstorget 4
181 39 LIDINGÖ


Svenska Esstex Textilservice AB
Källängsv. 30
181 44 Lidingö


Tvättbilen Yorda AB
Banv. 9
181 65 LIDINGÖ


Tvättbilen Yorda AB
Banv. 9
181 65 Lidingö

Annons:

Mattvätt i Lidingö

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Lidingö ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Lidingö. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Lidingö.

Kemtvättsfakta om Lidingö

Som bekant finns det i Lidingö 10 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Lidingö. Nedan finns en del fakta om orten Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här hittar du mer information om Lidingö om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Lidingö.

Sammanlagt hittade vi 10 olika kemtvättar i Lidingö. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Lidingö för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.