Bra kemtvätt i Kungsängen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kungsängen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kungsängen. Om du är boende i eller i närheten av Kungsängen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kungsängen. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Kungsängen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kungsängen.
Annons:

Kemtvätt i Kungsängen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kungsängen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Abattes Kemtvätt Sko O Nyckelservice
Träsnittsv. 8
196 38 Kungsängen


Adiba Service AB
Flanellv. 3
196 38 KUNGSÄNGEN


Kungsängens kemtvätt och skrädderi
Torget 2
196 30 KUNGSÄNGEN

Annons:

Mattvätt i Kungsängen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kungsängen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kungsängen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kungsängen.

Kemtvättsfakta om Kungsängen

Som bekant finns det i Kungsängen 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kungsängen. Nedan finns en del fakta om orten Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsängen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kungsängen.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Kungsängen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kungsängen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.