Bra kemtvätt i Kista

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kista - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kista. Om du är boende i eller i närheten av Kista och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kista. Sammanlagt har du 9 olika kemtvättar i Kista att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kista.
Annons:

Kemtvätt i Kista

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kista som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Ester Kemtvätt
Kronborgsgränd 14


Bergshamra Kemtvätt Sko & Nyckelservice
Nidarosg. 7
164 34 Kista


Georgette Skrädderi & Kemtvätt
Bergeng. 29
164 37 Kista


Greener&Cleaner (G&C) AB
Tavastehusg. 79
164 79 Kista


H.R.T Nofal Kemtvätt & Skrädderi
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Nåldynan
Kista Torg 19 Kista Galleria
164 42 KISTA


Rolands Mode
Kista Galleria
164 53 Kista


Simden Kem & Skrädderi
Jan Stenbecks torg 19
164 40 KISTA


Stockholms Industritvätt AB
Viderög. 4
164 40 KISTA

Annons:

Mattvätt i Kista

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kista ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kista. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kista.

Kemtvättsfakta om Kista

Som bekant finns det i Kista 9 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kista. Nedan finns en del fakta om orten Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kista.

Sammanlagt hittade vi 9 olika kemtvättar i Kista. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kista för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.