Bra kemtvätt i Jordbro

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Jordbro - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Jordbro. Om du är boende i eller i närheten av Jordbro och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Jordbro. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Jordbro att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Jordbro.
Annons:

Kemtvätt i Jordbro

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Jordbro som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lesniowska, Hanka
S. Jordbrov. 167
137 62 Jordbro

Annons:

Mattvätt i Jordbro

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Jordbro ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Jordbro. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Jordbro.

Kemtvättsfakta om Jordbro

Som bekant finns det i Jordbro 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Jordbro. Nedan finns en del fakta om orten Jordbro

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här hittar du mer information om Jordbro om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Jordbro.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Jordbro. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Jordbro för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.