Bra kemtvätt i Järna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Järna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Järna. Om du är boende i eller i närheten av Järna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Järna. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Järna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Järna.
Annons:

Kemtvätt i Järna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Järna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Storgatans Kem och Skoservice
Storg. 1
153 30 Järna

Annons:

Mattvätt i Järna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Järna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Järna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Järna.

Kemtvättsfakta om Järna

Som bekant finns det i Järna 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Järna. Nedan finns en del fakta om orten Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här hittar du mer information om Järna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Järna.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Järna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Järna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.