Bra kemtvätt i Huddinge

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Huddinge - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Huddinge. Om du är boende i eller i närheten av Huddinge och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Huddinge. Sammanlagt har du 6 olika kemtvättar i Huddinge att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Huddinge.
Annons:

Kemtvätt i Huddinge

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Huddinge som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Textil Service AB
Björkholmsv. 18
141 46 HUDDINGE


Berglins Industritvätt AB Bröderna
Regulatorv. 21
141 49 Huddinge


Samis Skrädderi & Kemtvätt
Sjödalsv. 16
141 47 Huddinge


Samis Skrädderi och Kemtvätt AB
Sjödalsv. 16
141 47 Huddinge


Sjödalstvätten
Forellv. 12
141 47 HUDDINGE


Stuvsta Kem & Skoservice HB
Stationsv. 27
141 40 Huddinge

Annons:

Mattvätt i Huddinge

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Huddinge ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Huddinge. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Huddinge.

Kemtvättsfakta om Huddinge

Som bekant finns det i Huddinge 6 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Huddinge. Nedan finns en del fakta om orten Huddinge

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här hittar du mer information om Huddinge om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Huddinge.

Sammanlagt hittade vi 6 olika kemtvättar i Huddinge. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Huddinge för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.