Bra kemtvätt i Hässelby

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hässelby - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hässelby. Om du är boende i eller i närheten av Hässelby och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hässelby. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Hässelby att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hässelby.
Annons:

Kemtvätt i Hässelby

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hässelby som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Hässelbygårds Kemtvätt & Skomakeri
Hässelby Torg 2 Hässelby Gård Centrum
165 55 HÄSSELBY


Munirji, Jamil
Maltesholmsv. 107
165 55 Hässelby

Annons:

Mattvätt i Hässelby

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hässelby ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hässelby. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hässelby.

Kemtvättsfakta om Hässelby

Som bekant finns det i Hässelby 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hässelby. Nedan finns en del fakta om orten Hässelby

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här hittar du mer information om Hässelby om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hässelby.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Hässelby. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hässelby för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.