Bra kemtvätt i Handen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Handen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Handen. Om du är boende i eller i närheten av Handen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Handen. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Handen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Handen.
Annons:

Kemtvätt i Handen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Handen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

AU Kemtvätt
Midgårdsv. 8
136 38 HANDEN


Nordanå Tvätt AB
Tallbacksv. 13
136 48 Handen

Annons:

Mattvätt i Handen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Handen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Handen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Handen.

Kemtvättsfakta om Handen

Som bekant finns det i Handen 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Handen. Nedan finns en del fakta om orten Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här hittar du mer information om Handen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Handen.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Handen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Handen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.