Kemtvätt - Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten

Annons:
Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten är en kemtvätt eller liknande som du kan kontakta om du behöver hjälp med kemtvätt av kläder och kanske mattor i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och behöver kemtvätta t.ex. kostym, byxor, skjorta eller klänning så kan sannolikt Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten hjälpa dig med detta. För aktuellt utbud av tjänster hos Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för kemtvätt Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten

Innan du kontaktar eller besöker kemtvätten Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten för frågor om kemtvätt rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som kemtvätt Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten.

Kontakta Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten, en kemtvätt

Nedan hittar du telefonnummer och adress till kemtvätt Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten.

Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- &
Hägerstensv. 142
126 49 HÄGERSTEN
08 - 645 49 55

Annons:

Karta och vägbeskrivning till kemtvätten Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten

Om du behöver vägbeskrivning och karta till kemtvätten Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten så hittar du det nedan:

Kommenterat om Claudias Kemtvätt & Skrädderi Samt Sko- & i Hägersten