Bra kemtvätt i Farsta

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Farsta - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Farsta. Om du är boende i eller i närheten av Farsta och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Farsta. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Farsta att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Farsta.
Annons:

Kemtvätt i Farsta

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Farsta som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Christians Skrädderi och Kemtvätt
Pepparv. 2
123 56 Farsta


Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem
Storforsplan 48
123 47 FARSTA


Farsta Snabbtvätt o. Skrädderi Sko & Nyckelservice
Farstaplan 8
123 47 Farsta

Annons:

Mattvätt i Farsta

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Farsta ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Farsta. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Farsta.

Kemtvättsfakta om Farsta

Som bekant finns det i Farsta 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Farsta. Nedan finns en del fakta om orten Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer information om Farsta om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Farsta.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Farsta. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Farsta för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.