Bra kemtvätt i Ekerö

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ekerö - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ekerö. Om du är boende i eller i närheten av Ekerö och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ekerö. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Ekerö att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ekerö.
Annons:

Kemtvätt i Ekerö

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ekerö som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ekerö Skomakeri Kemtvätt & Skrädderi
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ


Svensk Kontorsmiljö AB
Jungfrusundsv. 43
178 38 EKERÖ

Annons:

Mattvätt i Ekerö

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ekerö ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ekerö. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ekerö.

Kemtvättsfakta om Ekerö

Som bekant finns det i Ekerö 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ekerö. Nedan finns en del fakta om orten Ekerö

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här hittar du mer information om Ekerö om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ekerö.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Ekerö. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ekerö för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.