Bra kemtvätt i Bandhagen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bandhagen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bandhagen. Om du är boende i eller i närheten av Bandhagen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bandhagen. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Bandhagen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bandhagen.
Annons:

Kemtvätt i Bandhagen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bandhagen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Nisseman Skrädderi o kemtvätt
Rangstag. 12
124 54 BANDHAGEN


Super Kemtvätt Skrädderi & Sybehör
Vedevågslingan 14
124 74 Bandhagen

Annons:

Mattvätt i Bandhagen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bandhagen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bandhagen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bandhagen.

Kemtvättsfakta om Bandhagen

Som bekant finns det i Bandhagen 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bandhagen. Nedan finns en del fakta om orten Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här hittar du mer information om Bandhagen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bandhagen.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Bandhagen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bandhagen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.