Bra kemtvätt i Åkersberga

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Åkersberga - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Åkersberga. Om du är boende i eller i närheten av Åkersberga och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Åkersberga. Sammanlagt har du 5 olika kemtvättar i Åkersberga att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Åkersberga.
Annons:

Kemtvätt i Åkersberga

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Åkersberga som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berga Kemtvätt
Bergav. 8 D
184 30 ÅKERSBERGA


Lavandum AB
Centralv. 13
184 32 Åkersberga


Lavandum Tvätt (fd.Åkersbergatvätten)
Centralv. 13
184 32 Åkersberga


Lavandum Tvätt AB
Centralv. 13
184 32 Åkersberga


Åkersberga Kemtvätt & Skräddare
Lennart Neckmans väg 3 Åkerberga Centrum
184 30 Åkersberga

Annons:

Mattvätt i Åkersberga

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Åkersberga ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Åkersberga. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Åkersberga.

Kemtvättsfakta om Åkersberga

Som bekant finns det i Åkersberga 5 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Åkersberga. Nedan finns en del fakta om orten Åkersberga

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här hittar du mer information om Åkersberga om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Åkersberga.

Sammanlagt hittade vi 5 olika kemtvättar i Åkersberga. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Åkersberga för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.