Bra kemtvätt i Valla

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Valla - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Valla. Om du är boende i eller i närheten av Valla och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Valla. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Valla att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Valla.
Annons:

Kemtvätt i Valla

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Valla som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Valla Ångtvätt
Bondeg. 5
641 61 VALLA

Annons:

Mattvätt i Valla

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Valla ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Valla. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Valla.

Kemtvättsfakta om Valla

Som bekant finns det i Valla 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Valla. Nedan finns en del fakta om orten Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här hittar du mer information om Valla om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Valla.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Valla. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Valla för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Södermanland.