Bra kemtvätt i Strängnäs

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Strängnäs - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Strängnäs. Om du är boende i eller i närheten av Strängnäs och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Strängnäs. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Strängnäs att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Strängnäs.
Annons:

Kemtvätt i Strängnäs

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Strängnäs som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Präntarens Klackbar O Kemtvätt
Trädgårdsg. 14 Präntaren
645 31 Strängnäs

Annons:

Mattvätt i Strängnäs

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Strängnäs ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Strängnäs. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Strängnäs.

Kemtvättsfakta om Strängnäs

Som bekant finns det i Strängnäs 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Strängnäs. Nedan finns en del fakta om orten Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här hittar du mer information om Strängnäs om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Strängnäs.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Strängnäs. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Strängnäs för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Södermanland.