Bra kemtvätt i Nyköping

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Nyköping - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Nyköping. Om du är boende i eller i närheten av Nyköping och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Nyköping. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Nyköping att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Nyköping.
Annons:

Kemtvätt i Nyköping

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Nyköping som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Textil Service AB
Rättarv. 4
611 35 Nyköping


Rekord-Kem & Skrädderi
Insektsv. 3
611 63 Nyköping


Snabbkem, AB
Brunnsg. 25
611 32 NYKÖPING

Annons:

Mattvätt i Nyköping

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Nyköping ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Nyköping. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Nyköping.

Kemtvättsfakta om Nyköping

Som bekant finns det i Nyköping 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Nyköping. Nedan finns en del fakta om orten Nyköping

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här hittar du mer information om Nyköping om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Nyköping.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Nyköping. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Nyköping för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Södermanland.