Bra kemtvätt i Katrineholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Katrineholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Katrineholm. Om du är boende i eller i närheten av Katrineholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Katrineholm. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Katrineholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Katrineholm.
Annons:

Kemtvätt i Katrineholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Katrineholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Kemtvätten Norr AB
Storg. 31
641 45 KATRINEHOLM

Annons:

Mattvätt i Katrineholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Katrineholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Katrineholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Katrineholm.

Kemtvättsfakta om Katrineholm

Som bekant finns det i Katrineholm 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Katrineholm. Nedan finns en del fakta om orten Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här hittar du mer information om Katrineholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Katrineholm.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Katrineholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Katrineholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Södermanland.