Bra kemtvätt i Ystad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ystad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ystad. Om du är boende i eller i närheten av Ystad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ystad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ystad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ystad.
Annons:

Kemtvätt i Ystad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ystad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ystads Kemiska Tvätt AB
Pilgränd 3
271 42 Ystad

Annons:

Mattvätt i Ystad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ystad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ystad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ystad.

Kemtvättsfakta om Ystad

Som bekant finns det i Ystad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ystad. Nedan finns en del fakta om orten Ystad

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här hittar du mer information om Ystad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ystad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ystad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ystad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.