Bra kemtvätt i Trelleborg

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Trelleborg - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Trelleborg. Om du är boende i eller i närheten av Trelleborg och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Trelleborg. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Trelleborg att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Trelleborg.
Annons:

Kemtvätt i Trelleborg

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Trelleborg som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Möllers Tvätt AB
Alg. 46
231 42 Trelleborg

Annons:

Mattvätt i Trelleborg

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Trelleborg ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Trelleborg. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Trelleborg.

Kemtvättsfakta om Trelleborg

Som bekant finns det i Trelleborg 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Trelleborg. Nedan finns en del fakta om orten Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här hittar du mer information om Trelleborg om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Trelleborg.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Trelleborg. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Trelleborg för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.