Bra kemtvätt i Tomelilla

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tomelilla - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tomelilla. Om du är boende i eller i närheten av Tomelilla och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tomelilla. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Tomelilla att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tomelilla.
Annons:

Kemtvätt i Tomelilla

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tomelilla som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Rekord Kem
Stallg. 22
273 36 TOMELILLA

Annons:

Mattvätt i Tomelilla

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tomelilla ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tomelilla. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tomelilla.

Kemtvättsfakta om Tomelilla

Som bekant finns det i Tomelilla 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tomelilla. Nedan finns en del fakta om orten Tomelilla

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här hittar du mer information om Tomelilla om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tomelilla.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Tomelilla. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tomelilla för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.