Bra kemtvätt i Svedala

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Svedala - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Svedala. Om du är boende i eller i närheten av Svedala och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Svedala. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Svedala att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Svedala.
Annons:

Kemtvätt i Svedala

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Svedala som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Acme Bigmoneyprint Christian Cederquist
Annedalsg. 32
233 33 Svdala


Svedala Skomakeri & Nyckelservice
Skolg. 12
233 31 Svedala


Tagay HB
Blåklintsg. 14
233 37 SVEDALA

Annons:

Mattvätt i Svedala

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Svedala ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Svedala. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Svedala.

Kemtvättsfakta om Svedala

Som bekant finns det i Svedala 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Svedala. Nedan finns en del fakta om orten Svedala

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här hittar du mer information om Svedala om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Svedala.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Svedala. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Svedala för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.