Bra kemtvätt i Staffanstorp

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Staffanstorp - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Staffanstorp. Om du är boende i eller i närheten av Staffanstorp och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Staffanstorp. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Staffanstorp att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Staffanstorp.
Annons:

Kemtvätt i Staffanstorp

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Staffanstorp som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Maja-Stinas Tvätt AB
Traversv. 3
245 34 STAFFANSTORP


Staffanstorps Städ & Kemtvätt
Strindbergs v. 5
245 32 Staffanstorp

Annons:

Mattvätt i Staffanstorp

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Staffanstorp ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Staffanstorp. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Staffanstorp.

Kemtvättsfakta om Staffanstorp

Som bekant finns det i Staffanstorp 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Staffanstorp. Nedan finns en del fakta om orten Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här hittar du mer information om Staffanstorp om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Staffanstorp.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Staffanstorp. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Staffanstorp för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.