Bra kemtvätt i Sjöbo

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sjöbo - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sjöbo. Om du är boende i eller i närheten av Sjöbo och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sjöbo. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Sjöbo att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sjöbo.
Annons:

Kemtvätt i Sjöbo

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sjöbo som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Elizabeth Forss
Kumlatoftav. 192 -6
275 93 SJÖBO


Sjöbo Snabbtvätt
Västerg. 61
275 33 Sjöbo

Annons:

Mattvätt i Sjöbo

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sjöbo ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sjöbo. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sjöbo.

Kemtvättsfakta om Sjöbo

Som bekant finns det i Sjöbo 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sjöbo. Nedan finns en del fakta om orten Sjöbo

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här hittar du mer information om Sjöbo om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sjöbo.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Sjöbo. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sjöbo för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.