Bra kemtvätt i Simrishamn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Simrishamn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Simrishamn. Om du är boende i eller i närheten av Simrishamn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Simrishamn. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Simrishamn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Simrishamn.
Annons:

Kemtvätt i Simrishamn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Simrishamn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

REKORD-KEM
Lillevångsg. 13
272 32 Simrishamn


Rekordia Consulting
Lillevångsg. 13
272 32 SIMRISHAMN

Annons:

Mattvätt i Simrishamn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Simrishamn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Simrishamn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Simrishamn.

Kemtvättsfakta om Simrishamn

Som bekant finns det i Simrishamn 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Simrishamn. Nedan finns en del fakta om orten Simrishamn

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här hittar du mer information om Simrishamn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Simrishamn.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Simrishamn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Simrishamn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.