Bra kemtvätt i Perstorp

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Perstorp - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Perstorp. Om du är boende i eller i närheten av Perstorp och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Perstorp. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Perstorp att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Perstorp.
Annons:

Kemtvätt i Perstorp

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Perstorp som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

M-B:s Tvätt & Kem HB
Stockholmsv. 14 D
284 31 PERSTORP

Annons:

Mattvätt i Perstorp

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Perstorp ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Perstorp. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Perstorp.

Kemtvättsfakta om Perstorp

Som bekant finns det i Perstorp 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Perstorp. Nedan finns en del fakta om orten Perstorp

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här hittar du mer information om Perstorp om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Perstorp.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Perstorp. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Perstorp för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.