Bra kemtvätt i Ödåkra

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ödåkra - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ödåkra. Om du är boende i eller i närheten av Ödåkra och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ödåkra. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ödåkra att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ödåkra.
Annons:

Kemtvätt i Ödåkra

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ödåkra som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ödåkra Mockarenseri AB
Lindareg. 14
254 75 Ödåkra

Annons:

Mattvätt i Ödåkra

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ödåkra ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ödåkra. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ödåkra.

Kemtvättsfakta om Ödåkra

Som bekant finns det i Ödåkra 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ödåkra. Nedan finns en del fakta om orten Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här hittar du mer information om Ödåkra om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ödåkra.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ödåkra. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ödåkra för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.