Bra kemtvätt i Lund

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Lund - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Lund. Om du är boende i eller i närheten av Lund och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Lund. Sammanlagt har du 8 olika kemtvättar i Lund att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Lund.
Annons:

Kemtvätt i Lund

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Lund som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Dressycle AB
Magistratsv. 55 EKromat AB
Rudeboksv. 542


Erikssons Skrädderi Eftr.
Gröneg. 11
222 24 LUND


Klackbar
Traktorv. 1
226 60 LUND


Sarvari skrädderi, sycenter och kemtvätt
St. Gråbrödersg. 12
222 22 Lund


Sista Versen 20837 AB
Tvättstugan i Lund AB
Ö. Mårtensg. 15
223 61 Lund


¿Norra Fäladens Kemtvätt
Fäladstorget 10
226 47 Lund

Annons:

Mattvätt i Lund

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Lund ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Lund. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Lund.

Kemtvättsfakta om Lund

Som bekant finns det i Lund 8 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Lund. Nedan finns en del fakta om orten Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Lund.

Sammanlagt hittade vi 8 olika kemtvättar i Lund. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Lund för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.