Bra kemtvätt i Ljungbyhed

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ljungbyhed - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ljungbyhed. Om du är boende i eller i närheten av Ljungbyhed och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ljungbyhed. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ljungbyhed att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ljungbyhed.
Annons:

Kemtvätt i Ljungbyhed

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ljungbyhed som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ingrid Nilsson
Storg. 1
264 52 Ljungbyhed

Annons:

Mattvätt i Ljungbyhed

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ljungbyhed ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ljungbyhed. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ljungbyhed.

Kemtvättsfakta om Ljungbyhed

Som bekant finns det i Ljungbyhed 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ljungbyhed. Nedan finns en del fakta om orten Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungbyhed om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ljungbyhed.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ljungbyhed. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ljungbyhed för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.