Bra kemtvätt i Limhamn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Limhamn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Limhamn. Om du är boende i eller i närheten av Limhamn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Limhamn. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Limhamn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Limhamn.
Annons:

Kemtvätt i Limhamn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Limhamn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Malmö Inkl. Närservice
Högerudsg. 23
216 13 Limhamn


Jakob Thornye
Ranarpsgränd 2
216 22 LIMHAMN


Limhamns Kemomat AB
Tegnérg. 37
216 14 Limhamn


Matt-Tvätten AB
Krossverksg. 7 H
216 16 Limhamn

Annons:

Mattvätt i Limhamn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Limhamn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Limhamn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Limhamn.

Kemtvättsfakta om Limhamn

Som bekant finns det i Limhamn 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Limhamn. Nedan finns en del fakta om orten Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du mer information om Limhamn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Limhamn.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Limhamn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Limhamn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.