Bra kemtvätt i Landskrona

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Landskrona - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Landskrona. Om du är boende i eller i närheten av Landskrona och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Landskrona. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Landskrona att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Landskrona.
Annons:

Kemtvätt i Landskrona

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Landskrona som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lars Fiebig Kemtvätt AB
Eriksg. 154
261 40 LANDSKRONA


Rekord-Kem AB
Eriksg. 154
261 40 Landskrona

Annons:

Mattvätt i Landskrona

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Landskrona ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Landskrona. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Landskrona.

Kemtvättsfakta om Landskrona

Som bekant finns det i Landskrona 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Landskrona. Nedan finns en del fakta om orten Landskrona

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här hittar du mer information om Landskrona om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Landskrona.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Landskrona. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Landskrona för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.