Bra kemtvätt i Klippan

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Klippan - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Klippan. Om du är boende i eller i närheten av Klippan och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Klippan. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Klippan att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Klippan.
Annons:

Kemtvätt i Klippan

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Klippan som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Tvätt Zsk AB
Storg. 69


KM Bilvård
Storg. 69
264 32 Klippan


Karlssons Kemtvätt AB
Storg. 69
264 32 KLIPPAN

Annons:

Mattvätt i Klippan

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Klippan ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Klippan. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Klippan.

Kemtvättsfakta om Klippan

Som bekant finns det i Klippan 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Klippan. Nedan finns en del fakta om orten Klippan

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här hittar du mer information om Klippan om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Klippan.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Klippan. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Klippan för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.