Bra kemtvätt i Kivik

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kivik - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kivik. Om du är boende i eller i närheten av Kivik och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kivik. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Kivik att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kivik.
Annons:

Kemtvätt i Kivik

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kivik som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Elna Catarina Nilsson
Mellby Nyhem 1
277 35 Kivik

Annons:

Mattvätt i Kivik

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kivik ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kivik. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kivik.

Kemtvättsfakta om Kivik

Som bekant finns det i Kivik 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kivik. Nedan finns en del fakta om orten Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här hittar du mer information om Kivik om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kivik.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Kivik. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kivik för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.