Bra kemtvätt i Höör

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Höör - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Höör. Om du är boende i eller i närheten av Höör och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Höör. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Höör att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Höör.
Annons:

Kemtvätt i Höör

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Höör som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Höörs Kemtvätt
Industrig. 9
243 32 HÖÖR

Annons:

Mattvätt i Höör

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Höör ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Höör. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Höör.

Kemtvättsfakta om Höör

Som bekant finns det i Höör 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Höör. Nedan finns en del fakta om orten Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här hittar du mer information om Höör om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Höör.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Höör. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Höör för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.