Bra kemtvätt i Höllviken

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Höllviken - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Höllviken. Om du är boende i eller i närheten av Höllviken och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Höllviken. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Höllviken att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Höllviken.
Annons:

Kemtvätt i Höllviken

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Höllviken som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Näsets Tvättshop
Videholms Allé 6 B
236 31 Höllviken

Annons:

Mattvätt i Höllviken

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Höllviken ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Höllviken. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Höllviken.

Kemtvättsfakta om Höllviken

Som bekant finns det i Höllviken 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Höllviken. Nedan finns en del fakta om orten Höllviken

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här hittar du mer information om Höllviken om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Höllviken.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Höllviken. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Höllviken för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.