Bra kemtvätt i Höganäs

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Höganäs - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Höganäs. Om du är boende i eller i närheten av Höganäs och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Höganäs. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Höganäs att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Höganäs.
Annons:

Kemtvätt i Höganäs

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Höganäs som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Bogrens Direkten
Storg. 55
263 31 Höganäs

Annons:

Mattvätt i Höganäs

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Höganäs ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Höganäs. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Höganäs.

Kemtvättsfakta om Höganäs

Som bekant finns det i Höganäs 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Höganäs. Nedan finns en del fakta om orten Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här hittar du mer information om Höganäs om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Höganäs.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Höganäs. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Höganäs för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.