Bra kemtvätt i Everöd

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Everöd - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Everöd. Om du är boende i eller i närheten av Everöd och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Everöd. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Everöd att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Everöd.
Annons:

Kemtvätt i Everöd

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Everöd som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Scandinavian Water Technology AB
Prinsessv. 7
297 72 EVERÖD

Annons:

Mattvätt i Everöd

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Everöd ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Everöd. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Everöd.

Kemtvättsfakta om Everöd

Som bekant finns det i Everöd 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Everöd. Nedan finns en del fakta om orten Everöd

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här hittar du mer information om Everöd om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Everöd.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Everöd. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Everöd för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.