Bra kemtvätt i Dalby

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Dalby - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Dalby. Om du är boende i eller i närheten av Dalby och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Dalby. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Dalby att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Dalby.
Annons:

Kemtvätt i Dalby

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Dalby som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Garnpunkten I Dalby
Veberödsv. 22 C
247 50 Dalby

Annons:

Mattvätt i Dalby

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Dalby ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Dalby. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Dalby.

Kemtvättsfakta om Dalby

Som bekant finns det i Dalby 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Dalby. Nedan finns en del fakta om orten Dalby

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här hittar du mer information om Dalby om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Dalby.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Dalby. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Dalby för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.