Bra kemtvätt i Bjuv

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bjuv - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bjuv. Om du är boende i eller i närheten av Bjuv och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bjuv. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Bjuv att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bjuv.
Annons:

Kemtvätt i Bjuv

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bjuv som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tvättcenter I Bjuv AB
Kristinetorpsv. 29
267 90 Bjuv

Annons:

Mattvätt i Bjuv

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bjuv ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bjuv. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bjuv.

Kemtvättsfakta om Bjuv

Som bekant finns det i Bjuv 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bjuv. Nedan finns en del fakta om orten Bjuv

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här hittar du mer information om Bjuv om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bjuv.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Bjuv. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bjuv för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.