Bra kemtvätt i Bjärred

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bjärred - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bjärred. Om du är boende i eller i närheten av Bjärred och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bjärred. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Bjärred att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bjärred.
Annons:

Kemtvätt i Bjärred

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bjärred som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Bjärreds Kemtvätt AB
Lundav. 1
237 37 Bjärred

Annons:

Mattvätt i Bjärred

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bjärred ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bjärred. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bjärred.

Kemtvättsfakta om Bjärred

Som bekant finns det i Bjärred 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bjärred. Nedan finns en del fakta om orten Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärred om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bjärred.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Bjärred. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bjärred för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.