Bra kemtvätt i Båstad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Båstad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Båstad. Om du är boende i eller i närheten av Båstad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Båstad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Båstad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Båstad.
Annons:

Kemtvätt i Båstad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Båstad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tvättservice i Båstad AB
Ängelholmsv. 263
269 42 Båstad

Annons:

Mattvätt i Båstad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Båstad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Båstad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Båstad.

Kemtvättsfakta om Båstad

Som bekant finns det i Båstad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Båstad. Nedan finns en del fakta om orten Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här hittar du mer information om Båstad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Båstad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Båstad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Båstad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.