Bra kemtvätt i Ängelholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ängelholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ängelholm. Om du är boende i eller i närheten av Ängelholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ängelholm. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Ängelholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ängelholm.
Annons:

Kemtvätt i Ängelholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ängelholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ingelmills Facility AB
Ingelstorpsv. 147
262 92 Ängelholm


Palmqvists matt- och möbelfix
Sikg. 31
262 57 ÄNGELHOLM


Tvätt-Bisse
Österg. 56
262 33 Ängelholm

Annons:

Mattvätt i Ängelholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ängelholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ängelholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ängelholm.

Kemtvättsfakta om Ängelholm

Som bekant finns det i Ängelholm 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ängelholm. Nedan finns en del fakta om orten Ängelholm

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här hittar du mer information om Ängelholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ängelholm.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Ängelholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ängelholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Skåne.