Bra kemtvätt i Motala

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Motala - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Motala. Om du är boende i eller i närheten av Motala och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Motala. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Motala att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Motala.
Annons:

Kemtvätt i Motala

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Motala som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

A-Kemtvätten
Vinterg. 7
591 32 Motala


Sms Tvätten
Kyrkog. 4
591 35 MOTALA

Annons:

Mattvätt i Motala

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Motala ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Motala. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Motala.

Kemtvättsfakta om Motala

Som bekant finns det i Motala 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Motala. Nedan finns en del fakta om orten Motala

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här hittar du mer information om Motala om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Motala.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Motala. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Motala för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Östergötland.