Bra kemtvätt i Örebro

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Örebro - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Örebro. Om du är boende i eller i närheten av Örebro och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Örebro. Sammanlagt har du 8 olika kemtvättar i Örebro att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Örebro.
Annons:

Kemtvätt i Örebro

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Örebro som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


City Tvätten Chabe
V. Vinterg. 11


Berendsen Textil Service AB
Idrottsv. 34
702 32 Örebro


Dörr Till Dörr I Örebro KB
Droppstensv. 4
703 74 Örebro


Fridas Skrädderi & Kemtvätt
Ängg. 20 A
702 24 ÖREBRO


KemTvätten
Rudbecksg. 19
702 11 Örebro


Kemisk Tvätt I Örebro KB
Skolg. 42
703 64 Örebro


Norrtvätten
Järnvägsg. 13
703 62 Örebro


Sko Dig i Örebro AB
019 - 25 01 60


Annons:

Mattvätt i Örebro

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Örebro ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Örebro. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Örebro.

Kemtvättsfakta om Örebro

Som bekant finns det i Örebro 8 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Örebro. Nedan finns en del fakta om orten Örebro

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här hittar du mer information om Örebro om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Örebro.

Sammanlagt hittade vi 8 olika kemtvättar i Örebro. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Örebro för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.