Bra kemtvätt i Lindesberg

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Lindesberg - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Lindesberg. Om du är boende i eller i närheten av Lindesberg och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Lindesberg. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Lindesberg att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Lindesberg.
Annons:

Kemtvätt i Lindesberg

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Lindesberg som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Mattvätten i Lindesberg AB
Kristinav. 24
711 30 Lindesberg

Annons:

Mattvätt i Lindesberg

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Lindesberg ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Lindesberg. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Lindesberg.

Kemtvättsfakta om Lindesberg

Som bekant finns det i Lindesberg 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Lindesberg. Nedan finns en del fakta om orten Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här hittar du mer information om Lindesberg om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Lindesberg.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Lindesberg. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Lindesberg för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.