Bra kemtvätt i Karlskoga

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Karlskoga - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Karlskoga. Om du är boende i eller i närheten av Karlskoga och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Karlskoga. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Karlskoga att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Karlskoga.
Annons:

Kemtvätt i Karlskoga

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Karlskoga som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tvättinrättning
Trindtorpsv.
691 92 Karlskoga


Tvättstället
0586 - 845 70Tvättstället I Karlskoga AB
Björkborns Industriområde
691 33 Karlskoga


Tvättstället I Karlskoga KB
Björkbornsvägen
691 33 KARLSKOGA

Annons:

Mattvätt i Karlskoga

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Karlskoga ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Karlskoga. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Karlskoga.

Kemtvättsfakta om Karlskoga

Som bekant finns det i Karlskoga 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Karlskoga. Nedan finns en del fakta om orten Karlskoga

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Karlskoga.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Karlskoga. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Karlskoga för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.